Casco woning

Casco woning: bespaar op de bouwkosten

Een casco woning is dé uitkomst voor mensen die zelf ervaring hebben in de bouw en/of beschikken over voldoende handige klussers in hun familie- of kennissenkring. Op die manier kunt u immers aanzienlijk besparen op de bouwkosten. INEX Bouw levert kwalitatief hoogwaardige ruwbouw, die u vervolgens helemaal naar uw wens zelf kunt afbouwen.

Wie doet wat bij een casco woning? 

Als u kiest voor een casco woning, dan zorgen wij voor het plaatsen van het glas, het stellen van de deuren en ramen en leggen de dakpannen voor u. De overige werkzaamheden tot aan de oplevering verzorgt u zelf. En uiteraard zijn we u graag van dienst met praktische en vakkundige tips om van uw casco woning een echt droomhuis te maken.

Ook een casco woning is maatwerk

Met een casco woning van INEX Bouw heeft u een kant-en-klaar huis dat u volledig naar eigen wensen kunt afbouwen. U bepaalt hoeveel u er zelf nog aan wilt doen. Daarvoor moeten uiteraard de juiste technische voorbereidingen worden gedaan. De vaklieden van Inex Bouw stemmen tijdens de bouw voortdurend deze details met u af. Want ook een casco woning is maatwerk.
Kortom, wilt u volledig de vrije hand hebben in de afwerking? En zo besparen op de bouwkosten? Kies dan voor een casco woning. Bel of mail ons, dan laten we zien wat we bedoelen