Huis verbouwen

Uw huis verbouwen: zet vandaag de eerste stap!

Al langer van plan om uw huis te verbouwen? Hak dan nu de knoop door! Iedere verbouwing begint met een eerste stap. Laat die stap het contact met INEX Bouw zijn. Want die hoognodige renovatie of ruimte creërende verbouwing kan een overweldigend idee zijn. Waar begint u, wat komt er allemaal bij kijken om uw huis te verbouwen? En - niet onbelangrijk - wat kost het allemaal? Hoe voorkomt u verrassingen als het gaat om meerwerk? De vaklieden van INEX Bouw hebben vaker met het (‘verbouwings’)bijltje gehakt. Zij weten precies hoe u de gewenste aanpassingen in uw huis of bedrijfspand voor elkaar krijgt. En daarbij starten we uiteraard met een duidelijk verhaal en een realistisch kostenplaatje.

Huis verbouwen? Hou het praktisch en leefbaar

In alle dynamiek rondom het verbouwen van uw huis heeft u behoefte aan duidelijkheid. Mensen met verstand van zaken, die met toewijding werken en oprecht met u meedenken. Bij INEX Bouw verkopen we geen praatjes, we maken uw huis mooi(er) en leefbaar(der). Precies zoals u dat voor ogen had. Met een verbouwing die ervoor zorgt dat u de komende jaren weer volop van uw thuis kunt genieten.

Techniek en materiaalkeuze bij het verbouwen van uw huis

Omdat we midden in de markt staan, weten we wat er speelt en wat de actuele materiaal prijzen zijn. Hierdoor kunnen we u adviseren over de laatste bouwtrends. No-nonsense en praktisch. Zowel in traditionele bouw, als in verbouwingen die technisch uitdagend zijn. Daar gaat ons hard sneller van kloppen. Tijdens het proces van het verbouwen van uw (casco) huis zijn er volop valkuilen. We helpen u graag deze te vermijden.
We gaan met u op zoek naar de mooiste materialen tegen de beste prijs. En we kiezen in goed overleg de juiste bouwmethode. Ook als dat gaat om ambachtelijk vakwerk of monumentale verbouwingen. 
Interessant? We maken graag eens kennis om te brainstormen over het verbouwen van uw huis