Het zijn stuk voor stuk vaklieden bij Inex Bouw Rijssen

Inex Bouw: allround bouwbedrijf

INEX Bouw is een groeiend bedrijf met twaalf vaste medewerkers. Hoewel de organisatie nog jong is, is er een flinke hoeveelheid aan kennis en ervaring aan boord.

Gert Jan Baan uit de Twentse bouwstad Rijssen is de grondlegger van INEX. In zijn loopbaan bij diverse bouwbedrijven ontwikkelde hij zich tot een behendige inkoper en vakkundige uitvoerder. In 2013 hing hij zijn uitvoerdershelm aan de wilgen en richtte INEX Bouw op: INkoop en EXpertise voor de Bouw.

Bouwbedrijf met focus op het bouwproces

“Door mijn kennis van de markt en brede netwerk kan ik materialen voor een concurrerende prijs aanschaffen,” schetst Baan over de beginperiode. Al snel verschoof het accent naar volledige bouw, casco bouw en renovaties. Gecombineerd met INEX: 'the best of both worlds'. Door slimme inkoop, gedegen werkvoorbereiding én vakkundige, transparante uitvoering houden klanten grip op de kosten én het bouwproces.

Flexibiliteit en praktische tips voor en tijdens de bouw

INEX Bouw kenmerkt zich door een noeste, nuchtere werkhouding. Wij polsen tijdens de uitvoer voortdurend uw mening. Zo kunt u flexibel inspelen op wijzigingen of bijzonderheden. Onze medewerkers zijn van nature pragmatisch ingesteld. Ze ondersteunen u graag met praktische tips en advies over uw verbouw- of nieuwbouwproject. Efficiency en de juiste doorlooptijd houden we voortdurend nauwkeurig in de gaten. Ons doel: een eindresultaat dat volledig voldoet aan uw wensen.
 
Bouwbedrijf met ambitie
Het bedrijf timmert dus letterlijk ‘aan de weg’. INEX Bouw groeit flink en daar is Baan trots op: “Ons team bestaat uitsluitend uit professionals met liefde voor het vak. Wij maken liever iets moois en uitdagends dan dat we voor grote aantallen gaan.”
Benieuwd? We leggen u graag uit wat u van een allround bouwbedrijf mag verwachten.