Nieuw huis bouwen

Nieuw huis bouwen met hoogwaardige materialen

In de startblokken om uw nieuwe huis te (laten) bouwen? Gefeliciteerd! U heeft een stuk grond, een bouwvergunning... En nu? Bel INEX Bouw voor het huis van uw dromen! We zetten graag onze marktkennis in om u te verzekeren van kwalitatief hoogwaardige materialen voor scherpe prijzen. Onze medewerkers hebben liefde voor het vak. Dat ziet u. Zo blijven de bouwkosten van uw woning binnen uw budget, maar overstijgt het resultaat uw verwachtingen. 

Deskundig materiaal- en bouwadvies voor uw nieuwe huis

Of u nu een volledig bouwplan klaar heeft of bij nul begint, INEX Bouw is graag uw partner in het gehele proces. Profiteer van onze uitgebreide netwerk van betrouwbare partners om het bouwen van uw huis in gang te zetten. Zo werken we o.a. samen met een bouwkundig bureau, zodat uw bouwplannen vaste vorm krijgen. Samen met u nemen we uw plannen en wensen door. We kijken of en waar eventuele verbeteringen mogelijk zijn. Daarbij geven we materiaaladvies en bieden we inzicht in de gevolgen van uw bouwkeuzes. Zo zorgen we dat u uiteindelijk een woning hebt waarin u zich helemaal thuis voelt. Want een nieuw huis bouwen doe je niet zo vaak in je leven…

Nuchter advies en het beste resultaat tijdens en na het bouwen

Hoe uw uiteindelijke woning eruit gaat zien, is vaak lastig voor te stellen. Een nieuw huis bouwen is een dynamisch proces. Om het voor u tastbaar te maken, laten we u bijvoorbeeld met krijt op de betonvloer uittekenen waar u zich uw meubilair had voorgesteld. Zo worden de contouren van uw nieuwe huis steeds scherper. En kunnen we op de details inzoomen, zoals de plek van de stopcontacten of de boorgaten voor uw badkraan. Praktisch en effectief. De INEX-aanpak betekent begrijpelijke uitleg, nuchter advies en zicht op het beste resultaat.
Benieuwd hoe wij het bouwen van uw nieuwe huis aanpakken?